Liga 1

Pandurii castiga la Botosani si urca pe loc de playoff. Grozavu se gandeste la demisie

Echipa Pandurii Tg.Jiu s-a impus cu 2-0 (1-0) in deplasarea de la Botosani si acumuleaza 12 puncte in clasamentul din Liga 1, in timp ce la fosta participanta in preliminariile Ligii Europa apele sunt tot mai tulburi.

Pandurii a fost echipa mai prezenta in joc, echipa care a construit mai mult, cel putin in prima repriza, cand formatia pregatita de Edi Iordanescu a reusit deschiderea scorului.

Ciucur a intors pe toate fetele defensiva botoseneana in minutul 37 si l-a servit ideal in 2-3 metri pe Hora, iar acesta a inscris cu o simpla formalitate, punand latul pentru 0-1.

La trei minute dupa deschiderea scorului gorjenii au trecut pe langa majorarea scorului la o lovitura libera. Momcilovic a sutat in forta si portarul bulgar Iliev a respins cu un reflex salvator.

Minutul 67 a adus cea mai controversata faza a meciului, cand Mrzljak a avut o intrare grosolana asupra lui Acsinte, indoindu-i practic acestuia piciorul si lasandu-l prabusit in lacrimi la pamant.

Pentru faultul sau Mrzljak a primit doar cartonas galben, dar Edi Iordanescu a simtit bine momentul si l-a schimbat imediat pe acesta.

Cei de la Botosani au cautat egalarea si s-au apropiat de gol la suturile lui Cabrera si Neziri, insa cei care au miscat tabela au fost tot gorjenii.

Mihai Roman, jucator intrat in partea secunda, a recuperat un balon in jumatatea adversa si l-a invins pe Iliev in al patrulea si ultimul minut de prelungiri.

Pandurii urca pe locul cinci, cu 12 puncte, dupa a doua victorie in deplasare din acest sezon, in timp ce Botosaniul se afunda in a doua parte a clasamentului.

In ultimele minute, chiar de la 0-1, suporterii botoseneni au solicitat demisia antrenorului Leo Grozavu.

“Nu merge nimic, atata timp cat primim la fiecare meci gol. Am mai spus-o si cu alte ocazii. Suntem intr-o criza acuta de efectiv si de aceea trebuie sa lucram cu multe improvizatii. Ma gandesc si la demisie, dar important este sa mearga echipa”, a spus Leo Grozavu.



Pandurii castiga la Botosani si urca pe loc de playoff. Grozavu se gandeste la demisie