Liga 1

Lullaku salveaza remiza pentru Gaz Metan in meciul cu ACS Poli Timisoara

Timisoara a condus la Medias si a sperat in obtinerea celui de-al doilea succes al sezonului, insa gazdele au egalat in partea secunda si meciul s-a incheiat nedecis, scor 1-1.

O remiza care nu ajuta niciuna dintre formatii si care taie din elanul pozitiv al mediesenilor, mai ales ca acestia veneau dupa victoria, scor 2-0, obtinuta in fata campioanei Astra Giurgiu intr-un meci considerat in deplasare.

Popovici a deschis scorul pentru banateni la capatul unui contraatac fulger, acesta trimitand in poarta goala dupa depasirea portarului plesca.

Gaz Metan a inceput in forta partea secunda si Eric a luat transversala la tinta cu o reluare din interiorul careului.

In cele din urma gazdele au egalat prin Lullaku, jucator care a finalizat din sase metri o minge centrata de Petre din stanga si prelungita pe spate de Gavra.

Cu aceasta reusita mijlocasul albanez cu origini in Kosovo a ajuns la sapte reusite in acest sezon si l-a egalat pe Istvan Fulop de la FC Botosani in fruntea ierarhiei golgeterilor din Liga 1.

ACS Poli Timisoara ajunge la -9 puncte in clasament, in timp ce Gaz Metan acumuleaza 12 puncte si ocupa locul opt la egalitate cu CSMS Iasi.



Lullaku salveaza remiza pentru Gaz Metan in meciul cu ACS Poli Timisoara