Liga 1

Egal spectaculos la Chiajna intre Concordia si FC Botosani

Concordia Chiajna s-a ales cu un singur punct in urma meciului de pe teren propriu cu FC Botosani, scor 3-3, desi Florin Purece si Vasile Maftei au adus de fiecare data echipa gazda in avantaj. FC Botosani a condus cu 3-2 timp de zece minute, dupa dubla lui Istvan Fulop, Boldrin stabilind scorul final, in minutul 73. Gabriel Vasvari si-a trecut numele pe tabela de marcaj, din penalti, in prima repriza.

Formatia pregatita de Marius Sumudica a avut un start fulminant la poarta lui Vasile Curileac, invins pentru prima data la nici 5 minute distanta de primul fluier al centralului Marius Avram. Florin Purece si-a trecut numele pe tabela de marcaj cu un sut sec din interiorul careului.

Din nimic, FC Botosani a restabilit egalitatea la mijlocul primei parti. Martinus a fost impins in careu de Bagaric, iar Vasvari s-a ocupat de transformarea penaltiului acordat.

Scorul pauzei, 2-1 pentru Concordia Chiajna, avea sa fie realizat cu largul concurs al defensivei oaspetilor. Vasile Maftei a aparut surprinzator pe bara a doua si a impins mingea in plasa, la un corner de pe partea dreapta.

In minutul 50, Istvan Fulop a inscris un gol la indigo cu cel semnat de Vasile Maftei in prima parte. Croitoru a centrat de la coltul terenului, iar Ngadeu a prelungit ideal pentru Fulop, care a indeplinit o simpla formalitate de langa stalpul portii aparate de Ramniceanu.

Dubla lui Fulop a adus Botosaniul la conducere pentru prima data in meci. Mijlocasul ofensiv al moldovenilor a transformat o lovitura libera acordata aparent usor de Marius Avram (62).

Intrat de un minut pe teren, Daniel Florea a reusit performanta de a obtine un penalti pentru echipa sa, la faultul in careu al capitanului Florin Acsinte. Boldrin a trimis imparabil de la 11 metri.

Pe final, Croitoru (77, 89) si Adrian Cristea (83) puteau inclina balanta catre una din cele doua formatii, care au incheiat meciul la egalitate, in pofida faptului ca ilfovenii au fost mai prezenti pe faza ofensiva pe parcursul celor 90 de minute.

Concordia nu va putea conta pe Vasile Maftei in urmatoarea runda. Capitanul Concordiei a atins limita celor patru cartonase galbene in prima repriza, fiind eliminat in minutul 87 pentru cumul de avertismente.

Concordia: Ramniceanu, Bucurica, Martins, Bagaric (D. Florea 71), Maftei, Boldrin, Lovin, Purece (Cristea 76), Stan, Pena (Deekman 59) si Wellington.

FC Botosani: Curileac, Acsinte, Tincu, Ngadeu (Ngankan 71), Patache, Croitoru, Danci, Vasvari (Browne 46), Martinus, Hadnagy (P. Batin 78) si Fulop.

Arbitru: Marius Avram

Cartonase galbene: Maftei 36, A. Stan 45, Wellington 70, Lovin 79, Cristea 90+3, Florea 90+3/ Hadnagy 65

Cartonase rosii: Maftei 87

Stadion: Concordia (Chiajna)



Egal spectaculos la Chiajna intre Concordia si FC Botosani