Liga 1

Dumitru Dragomir in fata judecatorilor de la Curtea de Apel

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a aparut vineri dimineata in fata magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca un dosar in care acesta este acuzat de evaziune fiscala si delapidare intr-un contract privind drepturile de televizare ale meciurilor din Liga 1.

“De ce sunt bagat in procesul acesta? Cluburile au votat, cluburile au platit. Nu mai sunt de sase ani la Liga. Nu exista nici delapidare si evaziune, nu exista in cazul meu, dar ne judecam. Respect justitia, vin aici, n-am intarziat niciodata. Nu joc in piesa asta si se va vedea la final”, a declarat Dragomir pentru ProTV.

“Am facut recurs pentru a putea merge la Budapesta sa vad meciul Romaniei. M-am ferit sa nu gresesc pentru ca stiam ca sunt pus sub oglinda. Sunt nevinovat suta la suta si le-am dat toate probele, numai sa se uite la ele. Cred ca si acum cutia este sigilata, nici nu s-au uitat peste ele”, a mai spus fostul sef de la LPF.

Dragomir a vorbit si despre sansele echipelor romanesti in actualul sezon al cupelor europene.

“Nu prea mai avem echipe de cupe europene. Nu s-au bagat bani, iar cei care au bagat sunt acum la puscarie. Aceasta este valoarea celor de la ASA Tg.Mures. Steaua s-ar putea sa se califice. N-am vazut nimic bun nici la Partizan Belgrad.  Ma tem ca nici Astra nu are sanse mai mari, dar le urez succes”, crede Dragomir.

In ceea ce priveste urmatoarea partida a echipei nationale de fotbal, in deplasare cu Ungaria pe 4 septembrie, Dragomir spera sa plecam neinvinsi de acolo.

“Macar un meci egal sa facem la Budapesta. La nivel de nationala avem echipa si ne vom califica si la Mondiale”, este de parere Dragomir.

Dragomir mai spune ca Mutu a facut o alegere buna mergand in India: “Adi Mutu este baiat destept si va lua o gramada de bani”.

Cat priveste o posibila implicare a sa la Rapid, trecere despre care s-a vorbit in repetate randuri in ultima perioada, Dragomir este cat se poate de transant.

“Nu sunt lucruri serioase la Rapid. Sunt mult prea multi specialisti acolo care habar nu au de fotbal. Moraru e simpatic, dar n-are bani saracul nici el”, considera Dumitru Dragomir.

Revenind la procesul in care este inculpat, Dragomir nu se teme de intinderea acestuia si spune ca are rabdare.

“Sunt linistit. Pai eu oricum mai traiesc 30-40 de ani de acum inainte”, a concluzionat acesta razand.



Dumitru Dragomir in fata judecatorilor de la Curtea de Apel