Liga 1

Dumitru Dragomir ar putea ajunge intr-un final la puscarie

Fostul presedinte al LPF, Dumitru Dragomir, are previziuni sumbre in ceea ce priveste fotbalul romanesc si societatea in general, iar prin urmare se gandeste sa se orienteze spre un domeniu de activitate care sa-i aduca profit.

Dragomir are mari sanse sa ajunga acolo unde multi dintre suporterii “ii canta” pe stadioanele din Liga 1, adica la puscarie, dar nu ca si condamnat, ci ca propietar al unui astfel de loc de reeducare.

“Am spus deja ca va veni o avalansa mare peste fotbalul romanesc. Mai sunt si alte echipe alaturi de Petrolul, unele chiar mai aproape de Ploiesti. Suma de 15.4 milioane de euro e mizilic in fotbal”, a spus Dragomir la Sport.ro

“Unii intra in puscarie, altii fug si a treia categorie nu mai baga nimeni bani in fotbal. Nu vad niciun viitor, cum nu vad niciun viitor in niciun domeniu de activitate. Toata lumea fuge, locuri la puscarie nu mai sunt. Ma gandesc sa fac o puscarie noua ca afacere”, a mai spus Dragomir.

Fostul sef de la LPF a mai spus ca “Steaua va lua campionatul ani buni de acum inainte”, adaugand ca “in curand va iesi de la inchisoare si Gigi Becali”.

Despre Dinamo Dragomir a adaugat “ca au fost dibaci si baieti destepti” prin stergerea datoriei de 18 milioane de euro.



Dumitru Dragomir ar putea ajunge intr-un final la puscarie