Dinamo

Dinamo a scos la vanzare abonamentele pentru sezonul 2016/2017

Dinamo este primul club din Liga 1 care a scos spre comercializare abonamentele pentru viitorul sezon competitional. Acestea sunt valabile la meciurile din sezonul regulat si playoff in Liga 1, Cupa Romaniei si Cupa Ligii. Acestea pot fi folosite indiferent de locul disputarii meciurilor considerate pe teren propriu, in Stefan cel Mare sau pe Arena Nationala.

Abonamentele 2016-2017 sunt valabile atat la meciurile oficiale organizate de FC Dinamo Bucuresti in Liga 1 Orange, Cupa Romaniei si Cupa Ligii, cat si la jocurile amicale programate pe stadionul din Stefan cel Mare. Copiii pana in 6 ani neimpliniti au acces gratuit la toate partidele pe teren propriu doar insotiti de o persoana adulta si cu un bilet valoare 0 (zero), ridicat de la casele stadionului, anunta site-ul oficial al lui Dinamo.

FC Dinamo Bucuresti anunta prin intermediul site-ului oficial ca abonatii sezonului 2015-2016 vor beneficia de reduceri la achizitionarea noilor abonamente, conform preturilor comunicate pentru toate sectoarele stadionului din Stefan cel Mare, cu loc corespondent pentru „Arena Nationala”.

Suporterii care doresc sa-si reinnoiasca abonamentele valabile sezonul trecut trebuie sa trimita vechiul abonament prin e-mail la adresa bilete@uti.eu.com, completand datele solicitate, iar prelungirea se va face cu pastrarea locului, pana la data de 20 iulie 2016.

Ulterior acestei date, abonatii vor beneficia de reducerea de 10%, tot printrimiterea unui e-mail la adresa bilete@uti.eu.com sau direct la casele de bilete ale stadionului din Stefan cel Mare, fara posibilitatea de a pastra locul ocupat in sezonul trecut.



Dinamo a scos la vanzare abonamentele pentru sezonul 2016/2017