Dinamo

Andone: "In urmatorii doi ani trebuie sa avem echipa de Liga Campionilor"

Ioan Andone a fost si el prezent la prezentarea lui Valerica Gaman. Antrenorul lui Dinamo a votbit despre noul jucator, dar si despre Cristi Borcea si urmatoarele meciuri ale ros-albilor.
Ioan Andone a declarat despre nolul jucator al lui Dinamo, Valerica Gaman, ca "in urmatorul an cel putin doi jucatori de la Dinamo pot ajunge titulari la nationala. Poate fi Gaman sau Moti, care joaca foarte bine si el. Gaman se antreneaza de doua ori pe zi si cred ca dupa meciurile nationalei va fi pregatit. Urmeaza doua luni foarte grele pentru toate echipele din campionat. Toti vor avea ocazia sa demonstreze ca au valoare pentru Dinamo. Barboianu se prezinta in conditii bune. A jucat 90 de minute la echipa a doua. Acomodarea lui Fane si a lui Valerica se va face rapid, pentru ca amandoi cunosc mai multi jucatori de la tineret".

Ando a atins si subiectul Cristi Borcea. "Am vorbit si eu cu Cristi (n.r. - Borcea). Sanatatea este pe primul loc. Sunt convins ca nu se va retrage din fotbal. Am mare incredere ca de aceasta data sefii vor avea rabdare. Imi reprosez ca nu am inceput acest proiect in vara. In mod normal, in urmatorii doi ani trebuie sa avem echipa de Liga Campionilor. Trebuia sa avem pana acum noua puncte, dar nu am obtinut decat cinci. Pana la urma tine si de soarta".

Despre meciul de campionat cu Targu Mures Andone a afirmat ca "fiecare meci pentru noi este ca o finala. Trebuie sa castigam duminica meciul cu Targu Mures, dupa care avem doua saptamani sa pregatim partidele urmatoare. Vrem sa batem si Clujul, pentru ca noi nu uitam ce avem de platit. Sabau a preluat foarte mult din campionatul italian,unde a jucat, si a pregatit foarte bine fiecare echipa pe care a pregatit-o. Vor fi trei puncte in joc si echipa mai bine pregatita le va obtine. Intalnim FCM Targu Mures, echipa care a invins liderul. Este o formatie bine organizata de Nelutu (n.r.-Sabau) si va fi un meci greu. Sper sa vina si suporterii la stadion si sa obtinem victoria".

Onlinesport


Andone: "In urmatorii doi ani trebuie sa avem echipa de Liga Campionilor"