Liga 1

Detinatoarea drepturilor de televizare pentru Liga 1 a solicitat diminuarea contractului

Compania Intel Sky Broadcasting, cea care detine drepturile de televizare pentru partidele din Liga 1, a solicitat diminuarea valorii actualului contract in cadrul Adunarii Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal.

Informatia a fost furnizata de Narcis Raducan, presedintele clubului ASA Tg.Mures. Potrivit acestuia, firma care detine drepturile de televizare a propus mentinerea aceluiasi plafon financiar pentru sezonul viitor, fara cota de crestere a valorii contractuale, asa cum s-a convenit oficial.

''Firma care detine drepturile a propus o diminuare a contractului pe anul viitor. Si fiind vorba de bani, sigur vom avea multe discutii. A ramas sa se stabileasca o zi pentru a se discuta in amanunt acest subiect, apoi vom vedea ce se va decide. Solicitarea dansilor este ca anul viitor sa ramanem cu aceeasi suma, desi in mod normal ar fi trebuit sa creasca proportional", a declarat Narcis Raducan.

Despre aceasta solicitare a vorbit si Florin Prunea, insa acesta spune ca este vorba doar de o informare si ca o solicitare oficiala in acest sens urmeaza a fi facuta dupa incheierea campionatului.

"Nu s-a hotarat nimic, urmeaza sa avem o noua Adunare Generala. Documentul pe care l-am primit de la firma care detine drepturile este doar o informare, urmeaza sa primim un document oficial, iar acela sa fie supus la vot. Fiecare club a primit ok-ul sa vina sa consulte contractul'', a spus presedintele clubului CSMS Iasi.



Detinatoarea drepturilor de televizare pentru Liga 1 a solicitat diminuarea contractului