Liga 1

CSU Craiova se indeparteaza de playoff dupa infrangerea cu Voluntari

Nou promovata FC Voluntari a obtinut, duminica dupa-amiaza, prima victorie in deplasare din Liga 1 si doar a doua a sezonului.

Ilfovenii s-au impus in Banie, cu 2-1, la capatul unui meci in care au deschis scorul dintr-o faza suspecta de offside, iar pe al doilea l-au reusit din lovitura de la 11 metri.

Craiova a dominat meciul si a ratat cele mai mari si mai multe ocazii, printre care si o bara in minutele de final prin Vatajelu, insa in cele din urma echipa din Oltenia a suferit a 9-a infrangere a sezonului, ramanand la cinci puncte de ASA Tg.Mures, ocupanta locului 6, ultimul care asigura prezenta in playoff.

Craiova a inceput cu entuziasm si a ratat primele ocazii prin Herghelegiu, sut din afara careului, si Nuno Rocha, o reluare din plasa laterala.

Cei de la Voluntari au deschis scorul in minutul 23 la primul sut pe spatiul portii lui Balgradean. Un contraatac plecat de la pasa in adancime trimite de Novac pentru Kone, iar ivorianul l-a pus in pozitie de finalizare pe Balan. Pasa pentru acesta a fost insa in offside, dupa cum au aratat reluarile TV.

In partea secunda Craiova s-a aruncat cu toate fortele in atac si Ivan a ratat prima sansa de gol in chiar minutul 46. Balauru a reusit sa respinga de la coltul scurt. Acelasi Balauru a salvat-o pe Voluntari in minutul 52 la sutul lui Vatajelu.

Voluntariul si-a majorat avantajul in minutul 78 printr-o lovitura de la 11 metri transformata de veteranul Pancu, jucator care a si fost faultat de Kay in suprafata de pedeapsa.

Craiova a continuat sa preseze si a marcat golul de onoare in ultimul minut al prelungirilor prin Bancu. Un gol care nu a mai schimbat destinatia celor trei puncte.

foto: csuc.ro



CSU Craiova se indeparteaza de playoff dupa infrangerea cu Voluntari