Liga 1

CSMS Iasi castiga in deplasare cu Voluntari si viseaza in continuare la Europa

Liga 1 s-a reluat dupa tragedia de vineri seara cu un meci din zona playout intre FC Voluntari si CSMS Iasi, un meci decis inca din primele 45 de minute si incheiat cu victoria oaspetilor, scor 2-1.

Andrei Cristea a deschis scorul in minutul 33 dintr-un penalty pe care tot el l-a obtinut intr-un duel cu Tiru. Acesta s-a impiedicat de adversarul sau si a cazut peste Cristea.

Cinci minute mai tarziu oaspetii isi majorau avantajul printr-un autogol de cascadorii rasului. Intr-o prima faza Bornescu a respins in extremis sutul lui Cristea. Mingea a ajuns la Maftei si mingea sutata de acesta a fost deviata nefericit de Barna in propria poarta.

In ultimul minut al primei reprize gazdele au redus din diferenta prin Adrian Balan, jucator care a transformat impecabil o lovitura libera din marginea careului.

Jocul a scazut in intensitate in partea secunda, iar cei de la Voluntari s-au apropiat rar de poarta lui Grahovac in tentativa de a restabili egalitatea. Balan cu un sut pe langa poarta a semnat cea mai importanta ocazie a partii secunde.

Voluntari ramane pe loc de baraj in urma acestei infrangeri si se poate vedea la cinci puncte de Concordia Chiajna, daca rivala din Ilfov invinge marti pe FC Botosani.

De cealalta parte, CSMS Iasi pune in continuare presiune pe CSU Craiova in lupta de la distanta pentru primul loc in playout.



CSMS Iasi castiga in deplasare cu Voluntari si viseaza in continuare la Europa