Liga 1

Concordia Chiajna o invinge in premiera pe Steaua in campionat

La a 12-a incercare Concordia Chiajna a obtinut, sambata seara, primul succes in meciurile cu Steaua. Un 1-0 asigurat de reusita cu capul a lui Nelut Rosu din prima repriza.

A fost o centrare din dreapta oferita de fostul stelist Gradinaru, iar Rosu a profitat de bulevardul existent intre stoperii stelisti Moke si Tosca plasand lovitura de cap in stanga lui Nita.

Fara Tamas, suspendat, si cu un atac extrem de neinspirat, Steaua a atacat in gol pana la finalul meciului fara a-si crea o singura ocazie de a restabili egalitatea.

Reghecampf n-a mai asteptat pauza si a operat primele doua schimbari inca din minutul 32, cand Man si Bourceanu au intrat in locul lui Ovidiu Popescu, respectiv Tosca.

Mai mult decat atat, tot ilfovenii au fost mai periculosi si au trecut pe langa gol la mingea reluata cu capul pe langa poarta de Cristescu in minutul 70.

De Amorim cu un sut peste poarta in minutul 83 si Boldrin, jucator care n-a izbutit o preluare simpla in careu la centrarea lui Popa din prelungiri, au semnat cele mai periculoase faze ale Stelei pe final de meci.

Un final de meci in care Steaua si-a aratat din plin neputintele fara un atacant adevarat in teren.

Chiajna obtine prima victorie in meciurile cu Steaua, dupa zece infrangeri si o singura remiza.

Pentru Steaua este al treilea insucces din acest campionat, dupa cele doua infrangeri de acasa cu CFR Cluj si Gaz Metan Medias.

Cu un succes in meciul de duminica impotriva celor de la Astra Giurgiu, cei de la Universitatea Craiova o pot egala pe Steaua in fruntea clasamentului din Liga 1.

Chiajna ia o importanta gura de oxigen dupa aceasta victorie si ajunge la 16 puncte, punand o victorie distanta fata de CSM Poli Iasi, echipa care ocupa in prezent locul de baraj pentru ramanerea in Liga 1.



Concordia Chiajna o invinge in premiera pe Steaua in campionat