Liga 1

Ceahlaul uita sa piarda in era Florin Marin

Ceahlaul nu s-a culcat pe o ureche dupa victoria incredibila obtinuta impotriva Stelei, etapa trecuta, trecand si de Concordia pe teren propriu, scor 2-0, la finalul unui joc in care capitanul nemtenilor, Vlad Achim, cu o dubla, a fost decisiv in obtinerea celor 3 puncte.

Concordia putea sparge gheata dupa primul sfert de ora, cand Serediuc a scos pentru Dodo la 25 de metri, iar jucatorul oaspetilor a finalizat printr-un sut in forta peste poarta aparata de Jovic.

Spre finalul primei reprize, Adrian Gheorghiu a scapat singur cu Ramniceanu, insa tabela de pe stadionul "Ceahlaul" avea sa ramana intacta. Fostul jucator al Vasluiului a finalizat cu latul in bratele lui Ramniceanu.

Fotbalul din Liga 1, platit regeste de televiziuni cu aproape 30 de milioane de euro anual, a fost unul de slaba calitate si in partea secunda, doar reusita lui Achim, din minutul 70, dezmortind nitel atmosfera in tribunele stadionului Ceahlaului.

Mandrusca a deviat bine pentru Achim, care l-a invins pe Ramniceanu cu un sut trimis sub bara.

Cu un sfert de ora inainte de final, Achim a realizat dubla dintr-un penalti dictat aparent usor de centralul Robert Dumitru la contactul dintre Bucurica si Carjan.

Stan putea reduce din diferenta, in minutul 85, cand Jovic s-a intins cat a putut si a scos de langa bara executia in forta a jucatorului Concordiei.

Ceahlaul: Jovici - Dumitras, Marc, Ichim, Slavickas - Achim, Clonin - Gheorghiu (Tepes 90), Garcia (Carjan 56), Chitosca - Pavel (T. Mandrusca 66)

Concordia: Ramniceanu - Stan, Bagarici, Maftei, Ricardo (M. Dina 75), Bucurica - Dodo, Lovin, Rosu (Boldrin 67) - Serediuc (L. Bajenaru 45+2), Pena

Arbitru: Robert Dumitru (Sfantu Gheorghe)

Cartonase galbene: Boldrin 74, Bucurica 75, V. Maftei 87

Cartonase rosii: -

Stadion: Ceahlaul



Ceahlaul uita sa piarda in era Florin Marin