Liga 1

Bergodi impresioneaza de la primul meci la Targu Mures

Chiar daca nu a obtinut victoria la debut cu ASA Tg.Mures, antrenorul Cristiano Bergodi i-a cucerit deja pe jucatorii vicecampioanei.

“Imi place foarte mult. Este un tehnician desavarsit, exact ce aveam nevoie”, a spus portarul Stancioiu despre noul sau antrenor.

“Ar fi un esec daca nu ne calificam in primele sase echipe”, a declarat la randul sau Cristiano Bergodi la finalul intalnirii.

In alta ordine de idei, Francisc Dican, antrenorul lui CFR Cluj, s-a declarat multumit cu punctul obtinut la Targu Mures.

“E un punct castigat de noi in fata unei echipe bune. Pe parcurs am echilibrat jocul,am avut si noi ocazii, dar n-am fost inspirati la finalizare”, a spus Dican.

ASA Tg.Mures-CFR Cluj s-a incheiat cu 0-0 la capatul unui meci in care ambele echipe au avut cate o bara si au ratat alte cateva bune ocazii.

Cristiano Bergodi a preluat-o pe ASA Tg.Mures dupa ce echipa ardeleana a mai fost pregatita in acest sezon de Dan Petrescu si Vasile Miriuta. Pentru Bergodi este a sasea echipa din Liga 1 pe care o antreneaza.



Bergodi impresioneaza de la primul meci la Targu Mures