Astra Giurgiu

Sumudica: "Nu meritam sa ajungem in playoff"

Marius Sumudica, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a declarat dupa infrangerea cu CFR Cluj din etapa a 18-a ca echipa sa nu merita sa ajunga in playoff si apreciaza ca sansele de a prinde un loc in primele sase au scazut la sub 20 de procente in acest moment.

“Am facut un joc bun din punct de vedere ofensiv, am dominat o echipa buna care, din pacate, in a doua repriza a facut antifotbal. Am luat doua goluri din faze fixe. Le-am atras atentia ca si Steaua a patit la fel cu Dinamo. Mereu acasa am facut cadouri. Cert este ca sunt greseli flagrante pe care le facem meci de meci. Asa nu ne putem califica in playoff, nici nu merita. Sansele sunt sub 20 la suta”, a declarat Sumudica.

“Noi credem ca daca avem un parcurs ok in Europa ii batem pe toti din glezne, uite ca nu-i batem. Un meci de cupa europeana te stoarce din toate punctele de vedere. Din pacate noi jucam din trei in trei zile cu jucatori peste 30 de ani, iar misiunea noastra este cu atat mai dificila. Imi pare rau ca am avut un an si jumatate fantastic aici. Am umplut galeata si acum ii dam cu piciorul. Din pacate am pierdut foarte multi jucatori”, a adaugat antrenorul Astrei.

Astra are 20 de puncte in clasament dupa 18 meciuri si se afla la noua puncte distanta de ocupanta locului sase, Dinamo.



Sumudica: "Nu meritam sa ajungem in playoff"