Astra Giurgiu

Sumudica dezlantuit. Ii ataca virulent pe Duckadam si Hagi: “Saracul, incepe meciul in sacou si il termina in tricou”

Marius Sumudica a declarat dupa victoria cu ASA Tg.Mures ca nici nu stie sa se bucure pentru titlul pe care este foarte aproape sa-l castige, dar cu siguranta se simte in elementul sau cand vine vorba de atacuri la persoana.

“Am venit, am impuscat si am plecat. Am intalnit o echipa buna, dar debusolata de probleme. Inca o data am demonstrat ca suntem cea mai buna echipa din campionat. Va arat medicamentul pe care il folosim noi: anticarcel. Este foarte ieftin si mama a sapat gradina in doua zile. Noi n-avem probleme cu fel de fel de substante sau pungute. Mai luam cate un supliment alimentar din cand in cand”, a declarat Sumudica dupa meciul de la Targu Mures.

“Ne mai trebuie un punct si speram sa-l luam cu Dinamo acasa. Speram sa jucam cu trofeul pe masa. Nu vreau sa atac pe nimeni, dar voi face o conferinta de presa si le voi raspunde tuturor celor care l-au atacat. Astra merita in acest moment mult mai mult respect. Helmuth Duckadam, aceasta legenda a fotbalului fcsb-ist, ca FCSB a pierdut campionatul. Domnilor, nu Steaua a pierdut campionatul, ci l-a castigat Astra ca e pe primul loc de atata timp. L-am suparat si pe domnul Hagi. Nu inteleg ce vrea sa spuna uneori. Il respect ca fost jucator, dar ca antrenor saracul a incercat sa ma bata de atatea ori si n-a reusit. Ca antrenor n-a realizat nimic. A inceput meciul in sacou si l-a terminat in tricou”, a adaugat tehnicianul Astrei Giurgiu.



Sumudica dezlantuit. Ii ataca virulent pe Duckadam si Hagi: “Saracul, incepe meciul in sacou si il termina in tricou”