Astra Giurgiu

Isaila: “O calificare istorica. Imi doresc cei mai puternici adversari”

Daniel Isaila, antrenorul care a calificat-o pe Astra Giurgiu in grupele Europa League, spune ca isi doreste cei mai puternici adversari la tragerea la sorti care are loc vineri la pranz si care va fi live text pe Onlinesport.ro

“Am iesit de la pauza cu alta mentalitate si am reusit sa ne calificam. Este o calificare istorica si sunt mandru de ce am reusit, dar le-am spus si baietilor sa nu ne multumim cu atat. Sa ne dorim din ce in ce mai mult”, a spus Isaila la conferinta de presa care a urmat meciului retur cu Olympique Lyon.

“Asteptam tragerea la sorti sa vedem...dar eu personal imi doresc cei mai dificili adversari, nu ca as fi lipsit de modestie, insa numai asa poti face performanta, jucand cu echipe mari pe stadioane mari”, a adaugat tehnicianul giurgiuvenilor.

Isaila este de parere ca echipa sa mai are nevoie de cateva transferuri si spune ca se gandeste deja la meciul de campionat cu CSU Craiova.

“Mai avem nevoie de 2-3 jucatori pentru a fi acoperiti din toate punctele de vedere. Trebuie sa ne refacem dupa acest consum mental urias pentru jocul de campionat cu Craiova”, a completat Isaila.

Astra Giurgiu a pierdut returul cu Olympique Lyon, scor 0-1, dar s-a calificat in grupele Europa League gratie victoriei cu 2-1 din tur.

[news-109038]



Isaila: “O calificare istorica. Imi doresc cei mai puternici adversari”