Astra Giurgiu

Echipele probabile la Alkmaar-Astra. Sumudica: "Eu nu stiu sa ma apar"

Pentru al doilea an consecutiv Astra Giurgiu bate la portile grupelor Ligii Europa si in calea formatiei lui Marius Sumudica mai sunt 90 de minute din dubla cu Alkmaar.

Olandezii au aratat in tur ca stiu sa speculeze orice eroare aparuta in defensiva giurgiuvenilor, dar si-au descoperit la randul lor slabiciunile, iar “astralii” au profitat cu varf si indesat in primele 45 de minute.

Cu doar doua puncte in primele trei runde din Eredivisie, Alkmaar are mai degraba un start modest de sezon, iar returul cu Astra este privit in Olanda ca cea mai la indemana ocazie pentru reabilitarea lui AZ in fata suporterilor.

De cealalta parte, Astra merge ceas in Liga 1 si ocupa primul loc dupa 8 etape cu cel mai bun atac din campionat.

Marius Sumudica a si promis de altfel ca va juca pe cartea atacului in returul cu Alkmaar, chiar daca va fi lipsit de aportul unuia dintre jucatorii sai de baza, brazilianul Boldrin care este accidentat.

"Eu nu stiu sa ma apar, asta e problema mea. Probabil daca as fi stiut sa ma apar nu aveam cea mai slaba aparare din campionat. Dar am cel mai bun atac si trebuie sa marcam din nou", a spus Sumudica.

Echipele probabile la meciul Alkmaar-Astra arata astfel:

AZ Alkmaar: Rochet – Johansson, Gouweleeuw, van der Linden, Haps – Haye, Henriksen, Ortiz – Hupperts, Tankovic, Janssen. (4-3-3)

Astra Giurgiu: Lung – Queiros, Gaman, Oros, Junior – Dandea, Lovin – Enache, Budescu, William – Alibec. (4-2-3-1)

Arbitru: Robert Schorgenhofer (Austria).

Meciul va fi live text pe onlinesport.ro joi seara de la 21:00.



Echipele probabile la Alkmaar-Astra. Sumudica: "Eu nu stiu sa ma apar"