Astra Giurgiu

Accidentarile lui Gaman si Lung nu sunt grave

Marius Sumudica, antrenorul liderului Ligii 1 Astra Giurgiu, a declarat miercuri ca accidentarile suferite de Valerica Gaman si Silviu Lung in timpul amicalului Romania-Zimbru Chisinau nu sunt grave si ca cei doi vor fi apti la inceputul saptamanii viitoare.

"Nu e nimic grav. Am vorbit cu jucatorii, n-au vrut sa forteze si au iesit. Cred ca saptamana viitoare vor putea fi apti de joc", a declarat Sumudica la Prosport Live.

Tehnicianul Astrei a mai spus ca inseamna mult pentru el sa aiba mai multi jucatori decat rivala Steaua la lotul reprezentativ.

"Nu sunt in dezavantajat ca am dat jucatori la echipa nationala. Eu mi-am dorit sa am jucatori convocati, asta este cartea mea de vizita. Cand Astra a avut mai multi fotbalisti convocati la lot decat Steaua, asta a insemnat enorm pentru mine", a adaugat Sumudica.

Jucatorii Valerica Gaman si Silviu Lung au iesit accidentati, marti seara, in timpul meciului amical sustinut de reprezentativa divizionara a Romaniei contra formatiei de club Zimbru Chisinau (1-0).



Accidentarile lui Gaman si Lung nu sunt grave