Fotbal

Italia salveaza cu un egal in fata Spaniei, Albania este liderul grupei

Italia a reusit sa obtina un rezultat de egalitate in fata Spaniei, 1-1, in preliminariile Cupei Mondiale 2018, desi a fost dominata copios.

Intrata ca favorita in meci, dupa acel 2-0 de la EURO 2016, Italia a fost coplesita de spanioli, care au avut o posesie de 72%.

In plus, Spania a deschis scorul desi juca in deplasare, iar Italia a egalat in minutul 85, dintr-un penalty.

Golul de 1-0 a venit dupa o eroare copilareasca a portarului italian Buffon. Acesta a sutat pe langa minge incercand sa degajeze, iar Vitolo a trimis in poarta goala.

Penalty-ul pentru Italia a fost acordat usor, la o intrare a lui Sergio Ramos asupra lui Eder. De Rossi a transformat de la punctul cu var.

Italia este neinvinsa de 52 de meciuri in meciurile de preliminarii. Ultima oara cand au fost invinsi in niste calificari de EURO sau Cupa Mondiala a fost in anul 2006, atunci cand Franta i-a invins cu 3-1 in drumul spre EURO 2008.

In alt meci al grupei, Albania a invins Liechtenstein cu 2-0 si este lider cu 6 puncte dupa doua partide. Spania si Italia impart locul 2 cu cate 4 puncte fiecare, urmate de Israel cu 3. Pe ultimele locuri, fara puncte, se afla Macedonia si Liechtenstein.



Italia salveaza cu un egal in fata Spaniei, Albania este liderul grupei