Echipa Nationala

Trei scenarii aparute dupa retragerea lui Chivu

Venit prin surprindere, anuntul retragerii lui Cristi Chivu de la echipa nationala a lansat numeroase semne de intrebare, dar si scenarii care se vehiculeaza in fotbalul romanesc. Iata cele trei ipoteze vehiculate ca ar sta in spatele retragerii lui Chivu.
1. Prezenta la nationala i-ar ruina vacanta

Principala ipoteza aparuta despre retragerea lui Chivu are la baza programul incarcat al echipei nationale din aceasta vara. Daca ar fi acceptat convocarea pentru meciul cu Bosnia, Chivu ar fi fost nevoit sa mearga si in turneul din America de Sud, care se va incheia pe 14 iunie. Prezenta la aceasta convocare i-ar fi luat lui Chivu 3 saptamani din viata, adica aproape toata vacanta de vacanta. Din acest motiv, unele voci sustin ca jucatorul lui Inter a preferat sa se retraga.

2. Accidentarea lui Nesu l-a speriat


Alte voci, printre care si cea a lui Dumitru Dragomir, sustin ca accidentarea lui Mihaita Nesu a reprezentat un moment de cumpana pentru Chivu, care a hotarat sa nu mai riste prea mult. Temerile lui Chivu fata de o noua accidentare au fost dezvaluite la finalul lunii martie de Onlinesport, cand am relatat un episod in care jucatorul lui Inter a vrut sa se lase definitiv de fotbal.

3. Inter i-a cerut acest lucru

Ultima ipoteza releva implicarea celor de la Inter Milano, care nu si-ar mai dori ca acesta sa vina la nationala, tocmai pentru ca la ultimul meci in tricolor, cu Italia, s-a accidentat. Chivu intra in ultimul an de contract cu Inter si se spune ca, pentru a le demonstra italienilor ca le este devotat in totalitate, ar fi hotarat sa se retraga de la nationala, cu gandul la prelungirea intelegerii.

Onlinesport


Trei scenarii aparute dupa retragerea lui Chivu