Echipa Nationala

Chivu a vrut sa se lase de fotbal

Anuntul retragerii de la echipa nationala este o nimica toata pe langa intentia pe care a avut-o Cristi Chivu in cel mai bun moment din cariera sa. Imediat dupa castigarea Ligii Campionilor, capitanul nationalei luase hotararea sa se retraga din activitate la nici 30 de ani, dar s-a razgandit in ultimul moment.

22 mai 2010. Inter Milano tocmai castigase Liga Campionilor, cu Cristi Chivu titular. A doua zi, reactiile din tara erau moderate. Inter era laudata, insa nu si Chivu. "A fost terorizat de Robben" - a fost concluzia generala pe care romanii au tras-o. Capitanul nationalei a fost deranjat ca a fost criticat in tara si l-a anuntat pe Victor Becali ca se lasa de fobal.

"Nu mai pot, am trecut prin mai multe, am castigat tot ce se putea, ce rost mai are sa continuu? Am fost la un pas de moarte, am castigat Liga si acum vreau sa traiesc o viata linistita", i-a spus Chivu agentului si, totodata, nasului sau.

Acesta a incercat sa-l convinga pe Chivu ca decizia retragerii este proasta si, in cele din urma, a reusit. "Cristi, gandeste-te ca anii de fotbalist n-o sa-i mai poti intoarce. Mai poti sa joci 4-5 ani, mai primesti un contract de la Inter si asa iti faci viata linistita", i-a replicat Becali.

Chivu a continuat sa joace la Inter, insa acuza stari de oboseala tot mai mari. El a anuntat ca se gandeste sa se retraga de la echipa nationala dupa aceasta campanie, in cazul in care nu vom ajunge la EURO 2012.

In paralel, capitanul tricolorilor discuta cu sefii lui Inter prelungirea contractului scadent in vara anului urmator.

Onlinesport



Chivu a vrut sa se lase de fotbal