Cupa Romaniei

Ultima frontiera, finala Cupei Romaniei - Steaua vs. Astra (LIVE 21:00)

Astazi are loc finala din Cupa Romaniei, dintre Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu. Cu orgoliul ranit, dupa pierderea campionatului, Astra isi doreste revansa in fata Stelei, echipa care vrea eventul pentru a incununa un sezon perfect.

Meciul are loc de la ora 21:00, pe Arena Nationala si este televizat pe ProTV.

Florin Gardos a suferit o intindere musculara contra celor de la Petrolul Ploiesti si va rata finala Cupei Romaniei. In locul sau, in centrul defensivei vor juca Fernando Varela si Lukasz Szukala. Antrenorul Reghecampf i-ar putea folosi pe partea dreapta pe Andrei Prepelita, Cornel Rapa sau Daniel Georgievski.

Laurentiu Reghecampf a declarat ca "este un meci foarte important, pentru ca jucam finala. Este un trofeu foarte important, atat pentru jucatori, cat si pentru cei care lucreaza la acest club. Este foarte important sa terminam sezonul cu inca un trofeu. Am muncit enorm si tin neaparat sa castigam. E un trofeu pe care majoritatea dintre jucatorii nostri nu l-au castigat inca. Ei stiu foarte bine ce imi doresc de la ei, sunt profesionisti, au demonstrat asta pe parcursul celor doi ani de cand lucram impreuna. Cu siguranta echipa noastra va juca foarte bine maine seara".

Daniel Isaila (antrenor Astra) a spus inainte de meci:  "Ne-am propus sa castigam la Vaslui si sa nu avem accidentati. Pe Budescu l-am menajat pentru finala Cupei Romaniei. Va fi o atmosfera frumoasa, o adevarata sarbatoare pe care o vom trata ca atare. Va fi o presiune foarte mare. Ne asteptam la o atmosfera ostila din partea suporterilor Stelei, care vor umple stadionul, dar suntem pregatiti pentru orice. La astfel de jocuri cuvintele sunt de prisos. Motivatia vine de la sine cand o intalnesti pe Steaua. In acest moment partea financiara conteaza mai putin".

Astra nu are jucatori accidentati sau suspendati.

Echipe probabile

Steaua: Tatarusanu - Prepelita, Varela, Szukala, Latovlevici - Pintilii, Sanmartean - Popa, Stanciu, Tanase  - Chipciu

Astra: S. Lung jr. - Matel, Ben Youssef), Gaman, Morais - Yahaya, Laban - Yoda, Budescu, Bukari - Yazalde



Ultima frontiera, finala Cupei Romaniei - Steaua vs. Astra (LIVE 21:00)