Cupa Romaniei

Socul 16-imilor Cupei Romaniei: CS Mioveni scoate din cursa detinatoarea trofeului

Fara Fatai si Budescu in primul "11", Astra a fost eliminata din Cupa Romaniei de divizionara secunda CS Mioveni, cu scorul de 3-1. Cristescu a deschis scorul dupa primul sfert de ora, insa gazdele au lovit decisiv pana la pauza prin Bogdan Stoica (19) si Alin Popa (42). Astra a suferit enorm in partea secunda, nereusind sa isi creeze decat o faza importanta de gol, prin brazilianul Joazinho. Alin Popa a trecut pe langa dubla, iar Marzean a calmat apele spre final, cand Astra cauta cu disperare golul care sa impinga jocul in prelungiri.

Detinatoarea trofeului a intrat bine in meci, cu ocazia din minutul 13, cand Marian Cristescu a trecut milimetric pe langa o reluare decisiva din cativa metri. 

Patru minute mai tarziu, Marian Cristescu nu a mai iertat, deschizand scorul cu o reluare din prima, din zona punctului cu var, la capatul unei pase lungi de aproximativ 40 de metri semnate de francezul Yahaya.

In jur de un minut a tinut avantajul oaspetilor, dupa ce Bogdan Stoica a restabilit egalitatea pe fondul unei ezitari a goalkeeperului Dani Coman.

Alin Popa, omul care a inscris singurul gol al Mioveniului in primele patru din Liga a II-a, a adus formatia gazda in avantaj, in minutul 42. Acesta l-a invins pe Dani Coman cu un sut din apropiere la pasa din flanc primita de la Mila.

In minutul 57, Joazinho a ratat de putin tinta, Mioveniul trecand pe langa golul de 3-1, la urmatorul atac, cand Mila a fost foarte aproape sa il surprinda pe Dani Coman cu o executie splendida din marginea careului mare.

La mijlocul reprizei, Alin Popa putea realiza dubla in urma unei curse personale. Acesta s-a angajat intr-o cursa personala, a intrat patruns in careu si a finalizat razant cu stalpul din dreapta portarului giurgiuvean.

Totul s-a incheiat inainte de minutele de prelungiri, cand Marzean a fost omul potrivit la locul potrivit si a pus latul in poarta nefericitului Dani Coman, vinovat la cel putin o reusita a pitestenilor.

CS Mioveni: Popescu - Tolmbaye, Bogdan Stoica, Eduard Stoica, Ionut Rada, Mardean, Galan (Dragalina 83), Popa (Mazilu 84), Ayza, Mila (Vintila 74), Rauta, Croitoru
Rezerve: Schiopu, Nastasie, Vintila, Dragalina, Biceanu, Mazilu

Astra: Coman, Rus, Toure, Ben Youssef, Joazinho, Florescu, Yahaya, Ionita (De Amorim 46), Chitu (Enache 46), Grandin (Bukari 58), Cristescu
Rezerve: Gianis, Seto, Enache, Junior Morais, Oros, Boukary, De Amorim

Arbitru: Adrian Comanescu

Cartonase galbene: Galan 47/ Yahaya 58, Rus 61, Toure 90+3

Cartonase rosii: -



Socul 16-imilor Cupei Romaniei: CS Mioveni scoate din cursa detinatoarea trofeului