Cupa Romaniei

Dinamo elimina Astra in sferturile Cupei Romaniei

Antun Palic este eroul lui Dinamo dupa golul marcat in minutul 94 prin care a calificat formatia din Stefan cel Mare in semifinalele Cupei Romaniei.

Dinamo s-a impus cu 2-1 in fata celor de la Astra Giurgiu, doua dintre cele trei goluri fiind marcate dupa minutul 90, in prelungirile naturale ale partidei.

Gnohere a deschis scorul pentru Dinamo in minutul 17 cu o lovitura de cap in urma unui corner, dupa care Astra a cautat egalarea pana in finalul meciului.

Marius Sumudica a fortat in partea secunda ofensiva prin Ionita II si Niculae, insa egalarea a venit in minutul 92 de la Enache.

Niculae a ratat cea mai mare ocazie a giurgiuvenilor in minutul 82, cand a trimis in bara dupa o lovitura libera executata de Budescu.

Cei de la Dinamo au solicitat o lovitura de la 11 metri in minutul 64 la un hent comis in propriul careu de Teixeira, faza la care arbitrul a lasat jocul sa continue.

Totul a pornit de la un corner executat de pe stanga, portarul Cerniauskas nu a reusit sa retina mingea, iar Pulijc a trimis in afara terenului. Enache a preluat si a gasit poarta cu un sut de la aproximativ 25 de metri.

Astra egala in extremis si meciul curgea spre prelungiri, insa Palic nu a fost de acord si a adus calificarea dupa o actiune spectaculoasa finalizata cu un sut la coltul scurt.

FC Dinamo Bucuresti: Cerniauskas - Corbu, Puljic, Mevlja, Fai Collins - Nedelcearu, Anton - Rotariu (Gavrila '79), Palic, C. Matei (Vojnovici '67) - Gnohere (Essombe '62). Antrenor: Mircea Rednic

AFC Astra Giurgiu: S. Lung - Queiros, Geraldo, Dandea (Ionita II '46), J. Morais - Lovin, Boldrin (Florea '67)- G. Enache, Budescu, Teixeira - Alibec (D. Niculae '72).Antrenor: Marius Sumudica

Cartonase galbene: Anton '68, Corbu '81 / Morais '81.

Dinamo si ASA Tg.Mures sunt primele echipe calificate in semifinalele Cupei Romaniei.

Miercuri urmeaza meciul CSMS Iasi-CFR Cluj (20:30), iar joi se joaca Viitorul-Steaua (20:30).

foto: fcdinamo.ro



Dinamo elimina Astra in sferturile Cupei Romaniei