Cupa Romaniei

CS Mioveni solicita rejucarea meciului cu CFR Cluj

Conducerea clubului din Mioveni a transmis miercuri o scrisoare deschisa prin intermediul careia solicita rejucarea partidei cu CFR Cluj din sferturilor de finala ale Cupei Romaniei pentru spiritul de fair-play al jocului. 

Redam mai jos scrisoarea deschisa a celor de la CS Mioveni:

"Din punctul nostru de vedere este dramatic ce s-a intamplat pe teren in minutul 86, atunci cand CFR a marcat un gol scandalos in urma unei faze in care ei trebuiau sa fie fair-play si sa ne acorde mingea. Asa cum va stim, un om drept si plin de fair-play, asa cum ne-ati spus de cand ati preluat conducerea FRF, va doriti ca in fotbalul din Romania sa domine spiritul de lupta cinstita si nu hotiile sau magariile. Consideram ca dumneavoastra, prin votul incredintat de cluburile din tara, puteti sa dati un exemplu si sa propuneti celor doua echipe rejucarea partidei. Noi, C.S. Mioveni, suntem de acord sa disputam meciul oricand, la orice ora si la orice zi, fie ca ea este de Craciun, Revelion sau Paste. Stim ca este greu pentru cei de la CFR sa accepte acest lucru, dar ce frumos este sa ramai demn!", se arata in scrisoarea deschisa a gruparii CS Mioveni.

In fotbalul englez exista un precedent de aceasta natura petrecut in 1999 la un meci dintre Arsenal si Sheffield. Tunarii au castigat cu 2-1 dupa o faza similara celei petrecute la PItesti, iar la solicitarea managerului Arsene Wenger meciul a fost rejucat.

Meciul Mioveni-CFR Cluj s-a incheiat cu victoria oaspetilor, scor 4-3, dupa ce argesenii au condus la un moment dat cu 3-0. Golul de 3-3 marcat de Tade a fost contestat vehement, cei din Mioveni acuzand lipsa de fair-play a clujenilor la un balon pe care trebuiau sa-l retrimita la formatia gazda dupa un out de margine.

[news-111090]



CS Mioveni solicita rejucarea meciului cu CFR Cluj