Cupa Romaniei

CFR Cluj vrea sa bata Dinamo cu arbitrii

Dinamo va primi vizita lui CFR Cluj in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei, insa are motive sa se teama. Ardelenii au venit la Bucuresti pusi pe fapte mari, dornici de o victorie cu ajutorul arbitrului Ovidiu Hategan, care in meciul de acum 10 zile nu l-a sanctionat pe Yssouf Kone pentru intrarea dura asupra lui Dragos Grigore.
"Sa fiu sincer, mi-as dori sa batem cu 2-0, cu un gol marcat dupa o greseala a lui Ovidiu Hategan in minutul 90", a declarat presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan.

Un astfel de scenariu este extrem de probabil, daca privim "antecedentele" celor de la CFR Cluj in Cupa Romaniei, devenita competitia pe care ardelenii o castiga de fiecare data cu ajutorul arbitrilor.

Sezonul trecut, ardelenii au beneficiat de ajutorul arbitrilor in sferturile de finala (penalty neacordat pentru Pandurii), in semifinale (doua penaltiuri neacordate pentru Vaslui si gol validat din ofsaid), in finala (penalty neacordat pentru Timisoara, penalty acordat cu usurinta pentru clujeni, plus tolerarea unor intrari dure), iar ca bonus au primit si Supercupa Romaniei, in care Unirea Urziceni a fost terfelita de Georgian Ionescu.

Echipe probabile:

Dinamo: Dolha - Diabate, Moti, Goian, Scarlatache - Ad. Cristea, Bostina, N'Doye, Torje - Bratu, Niculescu
CFR Cluj:
Peskovic - Edimar, Alcantara, Cadu, Tony - Culio, Muresan, Dani - N. Dica - Kone, Bud

Partida dintre Dinamo si CFR Cluj, din prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei, se va disputa de la ora 20:15, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


CFR Cluj vrea sa bata Dinamo cu arbitrii