Cupa Ligii

Steaua in finala Cupei Ligii dupa o victorie convingatoare cu Astra

Steaua este prima finalista a editiei din acest an a Cupei Ligii in urma succesului, cu 2-0, obtinut miercuri seara in deplasare cu Astra Giurgiu in returul semifinalelor. Iordanianul Thaer Bawab a reusit o dubla, iar portarul Valentin Cojocaru a aparat o lovitura de la 11 metri. Ambele echipe au avut cate un gol anulat corect pe motiv de offside intr-un meci vazut de Marius Sumudica din tribuna.

Steaua s-a instalat in jumatatea Astrei inca din debutul meciului si in minutul 6 iordanianul Bawab reusea deschiderea scorului din pasa lui Marica.

O faza pornita de la recuperarea lui Muniru in duel cu Teixeira, o faza la limita faultului in atac.

Astra a replicat imediat prin Florea, al carui sut a fost respins in corner de portarul Cojocaru.

Minutul 8 a dus la accidentarea lui Muniru intr-un duel aerian cu Rosu. Mijlocasul stelist a iesit cu arcada sparta mergand direct la vestiare.

Revenit in primul 11 al Stelei, Marica a ratat o mare ocazie in minutul 31 reluand in bara o minge respinsa in fata de portarul Gavrilas la sutul lui Enache din afara careului.

Partea secunda a inceput cu noua sansa de gol a Stelei. Marica receptioneaza cu spatele la poarta si intoarce pentru sutul lui Kharja. Sut al acestuia in bratele lui Gavrilas.

Bawab reuseste dubla in minutul 52 cu o lovitura de cap din interiorul careului mic. Minge centrata de Rapa de pe partea dreapta dupa o receptie de la Marica.

Astra a primit o lovitura de la 11 metri gratuita in minutul 58 la un duel pentru balon intre Kharja si Moise, insa Ionita a fost anticipat de portarul Cojocaru.

Pana la final ambele echipe au avut cate un gol anulat pe motiv de offside. Mai intai s-a ridicat fanionul la reusita lui Teixeira (min.62), pentru ca la cealalta poarta golul cu capul marcat de Kharja in minutul 75 sa fie invalidat tot pentru o pozitie afara din joc.



Steaua in finala Cupei Ligii dupa o victorie convingatoare cu Astra