Cupa Ligii

Otelul merge in sferturile Cupei Ligii, dupa 3-2 cu Ceahlaul

Otelul a reusit sa se califice in sferturile Cupei Ligii Adeplast, scor 3-2 cu Ceahlaul dupa lovituri de departajare, la finalul unui meci in care nemtenii au avut cele mai mari ocazii de gol, cu doua ratari imense in minutele 105 si 120. Achim, Chitosca si Marc au ratat de la punctul cu var, iar galatenii, cu o singura lovitura irosita prin Cojoc, au acces in urmatoarea faza a competitiei.

Prima ocazie a meciului a apartinut oaspetilor, care au initiat un contraatac periculos in banda dreapta prin Popadiuc, a carui centrare a fost reluata de pe bara a doua in plasa laterala (5).

Patru minute mai tarziu, Onwachi a trimis putin pe langa poarta o minge primita de la Silviu Ilie.

Cu zece minute inainte de pauza, la capatul unei faze fixe pentru nemteni, Margina, scapat din marcaj, a trimis putin pe langa stalpul din dreapta lui Vlasie.

Margina a avut in gheata deschiderea scorului, insa a sfarsit prin a se face de ras in situatie de unu la unu cu Vlasie. Atacantul Ceahlaului s-a pierdut in fata goalkeeperului advers, intr-o faza in care un lob ar fi modificat tabela de pe "Otelul".

In repriza a doua, elevii lui Marin Barbu si-au reluat atacurile spre poarta fostei campioane a Romaniei. O palma a lipsit ca sutul lui Popadiuc, din interiorul careului, sa prinda poarta (58).

Primul sut pe poarta lui Jovic a fost consemnat cu un sfert de ora inainte de finalul timpului regulamentar, cand Zaharia a trimis violent din lovitura libera, dar pe directia sarbului, care a boxat bine de sub bara.

In minutul 80, Zaharia putea livra golul calificarii, dar a fost blocat in momentul sutului de un aparator al Ceahlaului.

Echilibrul s-a pastrat pana in minutul 90, astfel ca s-a recurs la prelungiri. Mandrusca a ratat neverosimil, din 6-7 metri, la o minge balbaita de apararea Otelului (105).

Bara transversala s-a opus loviturii de cap a lui Chitosca, la ultima faza a meciului.

Achim, Chitosca si Marc au ratat de la punctul cu var, iar galatenii, cu o singura lovitura irosita prin Cojoc, au acces in urmatoarea faza a competitiei.

OTELUL: Vlasie – Cojoc, Miselaricu, Sipovici, Murgoci – V. Gheorghe (A. Marius 81), Cucu – Onwachi, Tudorie, S. Ilie (Al. Zaharia 55) – C. Cristea (C. Stoian 64)
Antrenor Michael Weiss

CEAHLAUL: Jovici – Dumitras, Marc, Ichim, Cazan – Popadiuc (A. Tepes 84), Achim, Onciu (C. Stefanescu 112), Ad. Gheorghiu (S. Chitosca 66) – Margina, Mandrusca 
Antrenor Marin Barbu

Arbitri: Dragos Istrate, Daniel Mitruti si Gabriel Stroe

Cartonase galbene: Miselaricu 32, Tudorie 52, Sipovic 70, Murgoci 118/ Marc 71

Cartonase rosii: -



Otelul merge in sferturile Cupei Ligii, dupa 3-2 cu Ceahlaul