Cupa Ligii

CSMS Iasi merge mai departe in Cupa Ligii

CSMS Iasi s-a impus in playoff-ul Cupei Ligii, 2-0 cu ASA Targu Mures, si urmeaza sa intalneasca CFR Cluj in optimi. Alexandru Cretu si Liviu Mihai au inscris pentru oaspeti, intr-un meci dominat cap-coada de CSMS Iasi, care a evoluat in fata.

CSMS Iasi a dominat cu autoritate prima parte a confruntarii, ratand cateva situatii bune de a marca prin Cretu (7), Liviu Mihai (9, 21) si Olah (23). 

Spre final, Alexandru Cretu a stabilit scorul pauzei, 1-0 in favoarea lui CSMS, concretizand astfel superioritatea echipei antrenate de Marius Lacatus.

Repriza secunda nu a diferit cu mult de ceea ce s-a intamplat in primul act. A fost un recital al CSMS-ului in fata unui adversar care nu s-a prezentat cu prima garnitura.

Palimaru (50) si Cretu (54) au dat tonul ocaziilor, urmati de Bosoi, in minutul 58, cu un sut imprecis din preajma careului.

La mijlocul reprizei secunde, portarul gazdelor a retinut cu siguranta executia lui Liviu Mihai, la capatul unei actiuni frumoase de atac a lui CSMS.

Primul sut pe poarta italianului Caparco a venit cu un sfert de ora inainte de ultimul fluier, retinut fara probleme.

Liviu Mihai a inchis tabela, in minutul 85, in urma unei actiuni de atac desfasurate pe partea dreapta. Mihalache a centrat direct in stalpul portii, de unde mingea a ricosat in gheata lui Liviu Mihai, care a inscris cu o reluare simpla din apropiere.



CSMS Iasi merge mai departe in Cupa Ligii