Cupa Ligii

CSMS Iasi invinge CFR Cluj si continua in Cupa Ligii

CSMS Iasi a trecut de CFR Cluj, scor 4-2, intr-un meci in care Miriuta s-a deplasat la Iasi cu jucatorii de plan secund, iar iesenii, cu avantaj de doua goluri in primul sfert de ora, au tremurat pana in minutul 58, cand Palimaru a semnat revenirea nou-promovatei. Olah, cu doua pase de gol si o reusita, a fost omul meciului CSMS Iasi-CFR Cluj, din optimile Cupei Ligii.

CSMS a deschis rapid scorul, in minutul 6, la capatul unei faze fixe executate perfect de Adrian Olah. Liviu Mihai a aparut in gura portii si a trimis cu capul, imparabil, pentru 1-0.

Schema s-a repetat la cateva minute distanta, dupa ce Olah l-a gasit demarcat pe Mihalache pe bara a doua, care a gasit spatiul liber dintre Vatca si stalpul din dreapta sa cu o lovitura de cap precisa.

Cu un sfert de ora inainte de pauza, Palimaru nu a reusit sa puna forta intr-o executie din interiorul careului si Vatca a scapat cu fata curata la un nou atac periculos al Iasului. Jocul s-a mutat rapid la poarta opusa, acolo unde Caparco a salvat in fata lui Codorean, la prima ocazie notabila a oaspetilor.

In minutul 35, CFR Cluj a beneficiat de un penalti, ratat initial de Christian intr-o faza in care Ionut Voicu, jucatorul lui CSMS, se afla 3-4 metri in careu in momentul executarii. Catalin Popa a decis ca lovitura de pedeapsa sa se repete, iar Christian a transformat pentru 2-1.

Scorul pauzei, 2-2, a fost stabilit de Paun cu un sut de la limita careului, la care Caparco nu a avut o replica pe masura.

Moldovenii au revenit in avantaj la un sfert de ora de la reluarea jocului, cand Clement Palimaru a convertit in gol o minge aruncata de pe flancul drept pe tusa careului mic.

Scorul final a fost stabilit de Olah, de la punctul cu var, dupa un penalti obtinut de Mugurel Dedu in urma unui duel cu Joao Pereira.

CSMS Iasi: Caparco – Voicu (Vladu 75), Mihalache, Plamada, Mitic – Mihai (Calugaru 82), Cretu, Olah, Bosoi – Johnson (Dedu 74), Palimaru

CFR Cluj: Vatca – Pop, Jaime, Ene, Burca (Pereira 55) – Veres, Da Silva (Stana 46), Paun – Tirlea, Provencio (Guimaraes), Codorean 

Arbitru: Catalin Popa

Cartonase galbene: I. Voicu 61, Al. Cretu 89/ G. Burca 24, Christian 39, Jaime 57, Pereira 80

Cartonase rosii: - 

Stadion: Emil Alexandrescu



CSMS Iasi invinge CFR Cluj si continua in Cupa Ligii