Champions League

Mourinho, surprins la conferinta de presa cu o intrebare despre Adrian Mutu

Jose Mourinho nu si-a putut ascunde surprinderea, miercuri seara, fiind intrebat la conferinta de presa de dupa meciul cu FC Porto ce parere are despre declaratiile controversate ale lui Adrian Mutu.

Jurnalistii britanici l-au intrebat miercuri seara, pe Mourinho, dupa meciul lui Chelsea cu Porto, ce parere are despre declaratiile lui Adrian Mutu in care fotbalistul roman a spus ca antrenorul este "fals" si "terminat".

“A fost un mare antrenor in trecut, dar ca persoana este fals. Se gandeste numai la el si nu are nicio consideratie pentru ce simt jucatorii. Nu puteai sa mergi sa vorbesti cu el. Ca antrenor este terminat. Nu mai exista cale de intoarcere pentru el”, a declarat Mutu pentru publicatia Daily Mail.

“El este motivul pentru ca nu le poate vorbi jucatorilor asa cum ar trebui. El nu face decat sa se duca la cel mai important jucator al echipei si sa-l enerveze. Face asta doar pentru a se distra”, a mai spus Mutu. 

Chestionat la conferinta de presa despre toate aceste declaratii, Mourinho a avut un gest de surprindere pe care nu si l-a putut ascunde, fiind remarcat de jurnalistii britanici. Insa, asa cum noteaza presa engleza de joi, Mou a refuzat sa raspunda la acea intrebare si nu a comentat nimic.

Adrian Mutu a fost dat afara de la Chelsea in anul 2004, dupa ce Mourinho, pe atunci antrenor la aceeasi echipa, a descoperit ca jucatorul folosea substante interzise, printre care si cocaina. De atunci, Mutu nu l-a uitat, fiind momentul in care cariera sa de jucator a luat-o la vale.



Mourinho, surprins la conferinta de presa cu o intrebare despre Adrian Mutu