Stranieri

Adrian Mutu il ataca dur pe Jose Mourinho: "E terminat ca antrenor"

Atacantul Adrian Mutu a lansat un atac extrem de dur la adresa antrenorului Jose Mourinho in presa din Anglia, atac in care foloseste cuvinte dure la adresa tehnicianului care practic l-a dat in vileag pentru consum de cocaina pe vremea cand imbraca tricoul lui Chelsea.

“A fost un mare antrenor in trecut, dar ca persoana este fals. Se gandeste numai la el si nu are nicio consideratie pentru ce simt jucatorii. Nu puteai sa mergi sa vorbesti cu el. Ca antrenor este terminat. Nu mai exista cale de intoarcere pentru el”, a declarat Mutu pentru publicatia Daily Mail.

Mutu mai crede ca Mourinho este principalul vinovat pentru situatia delicata in care ajuns Chelsea, echipa aflata pe locul 14 in Premier League la 17 puncte de liderul Leicester City.

“El este motivul pentru ca nu le poate vorbi jucatorilor asa cum ar trebui. El nu face decat sa se duca la cel mai important jucator al echipei si sa-l enerveze. Face asta doar pentru a se distra”, a mai spus Mutu.

In varsta de 36 ani, Mutu a fost depistat pozitiv cu cocaina in 2004 pe cand evolua pentru Chelsea. La vremea respectiv s-a spus ca respectivul control fusese comandat chiar de Mourinho pentru a avea un motiv intemeiat pentru a-l alunga pe Mutu de la echipa. 

Aceasta dupa ce pe Mutu se platisera aproape 16 milioane de lire sterline in vara anului 2003, cand romanul era pe val dupa ce fusese golgeterul celor de la AC Parma.

Mutu a inceput aventura in Premier League cu italianul Claudio Ranieri, demis dupa primele etape si inlocuit cu Mourinho, tehnician care nu l-a agreat pe Mutu inca de la inceput folosindu-l extrem de putin.



Adrian Mutu il ataca dur pe Jose Mourinho: "E terminat ca antrenor"