Tenis

Zverev produce surpriza în meciul cu Alcaraz

Sursă foto: https://twitter.com/atptour

Germanul Alexander Zverev l-a învins pe fostul lider mondial Carlos Alcaraz, luni, în primul meci din Grupa Roșie la Turneul Campionilor găzduit de Torino.

Dublu câștigător la Turneului Campionilor, ultima oară în 2021 la prima ediție găzduită de Torino, Alexander Zverz s-a impus în fața lui Carlos Alcaraz, cu 6-7 (3), 6-3, 6-4.

”Serviciul m-a ajutat mult. Salvarea acelei mingi de break în primul game al setului secund a contat de asemenea. N-aș fi vrut să fiu condus cu un set și break de numărul doi mondial, așa că sunt bucuros”, a spus Zverev după meci.

În vârstă de 27 de ani, Zverev a avut un procentaj de 79 la sută la mingile jucate cu primul serviciu. Germanul și-a revenit repede după o căzătură în setul decisiv care a dat emoții fanilor săi.

Djokovic și-a asigurat primul loc în clasamentul ATP la finalul anului

Zverev este prezent pentru a șasea oară la Turneul Campionilor și revine după ce în 2022 a fost accidentat la glezna dreaptă.

De cealaltă parte, Alcaraz este cel mai tânăr dintre cei opt participanți în turneul dotat cu premii totale în valoare de 15 milioane de euro.

La cei 20 de ani ai săi, Alcaraz încearcă să devină cel mai tânăr câștigător al Turneului Campionilor de la Pete Sampras în 1991.

În al doilea meci din Grupa Roșie, luni de la ora 22:00, se vor duela Daniil Medvedev și Andrey Rublev.



Zverev produce surpriza în meciul cu Alcaraz