Tenis

Wawrinka asteapta in continuare scuzele lui Kyrgios

Disputa dintre Stanislas Wawrinka si Nick Kyrgios este departe de a fi incheiata, iar jucatorul elvetian a declarat ca asteapta in continuare scuzele australianului.

Campionul de la Roland Garros din acest an nu uita si nu iarta dupa ce Kyrgios i-a adresat cuvinte jignitoare in timpul unui meci direct la Montreal.

“El inca nu si-a cerut scuze fata de persoanele implicate. Trebuie sa o faca, este foarte simplu”, a declarat Wawrinka.

“Ultimele zile au fost foarte dificile pentru multe persoane si mi-a fost greu sa raman complet concentrat asupra a ceea ce se petrece in teren”, a adaugat Wawrinka.

Wawrinka a auzit vorbe care n-ar trebui rostite pe un teren de sport si mai ales intre jucatori care ar trebui sa promoveze Fair Play-ul si buna cuviinta. 

La finalul unui prim set extrem de disputat si de tensionat, adjudecat de Kyrgios cu 10-8 in tie-break, acesta I-a aruncat elvetianului cuvinte grele. 

“Kokkinakis i-a tras-o prietenei tale, imi pare rau sa-ti spun amice”, a aruncat Kyrgios printre dinti, dar suficient cat sa fie captat de microfoanele de fond ale arenei din Montreal. 

ATP l-a amendat pe australian cu 10.000 de dolari, iar Kyrgios si-a cerut scuze pentru iesirea sa necontrolata. 

Kyrgios risca de asemenea si o suspendare din circuit, ATP urmand a lua ulterior o decizie in acest sens.

Fostul lider mondial Roger Federer a luat de asemenea pozitie in legatura cu acest incident si a cerut public sanctionarea lui Kyrgios.

[news-115344]



Wawrinka asteapta in continuare scuzele lui Kyrgios