Tenis

Victorie uriasa pentru Irina Begu dupa o revenire fabuloasa de la 0-5 in decisiv

Irina Begu s-a calificat, vineri seara, in turul 3 la Miami Open dupa un meci de trei seturi cu Sabine Lisicki din Germania, a 29-a favorita a turneului. Monica Niculescu a ajuns si ea in turul al 3-lea. Simona Halep este si ea in turul 3 si o intalneste sambata seara pe Julia Goerges (live text aici).

Begu s-a impus, cu 6-4, 1-6, 7-6 (2), la capatul unui meci de 2 ore si 22 de minute cu numeroase rasturnari.

Un singur break obtinut chiar in game-ul zece (6-4) a facut diferenta in primul set, unul de altfel foarte echilibrat, pentru ca in al doilea Lisicki sa o puna aspru la zid pe Begu.

Balanta a continuat sa ramana inclinata si in decisiv, unde Lisicki a avut la un moment dat 5-0 pe tabela.

In tenis insa meciul se incheie abia dupa ultima minge validata de arbitru, iar Begu a intors spectaculos scorul, reusind nu mai putin de cinci game-uri la rand (6-5).

Lisicki s-a trezit din pumni ca un boxer pe finalul reprizei a 11-a si a fortat trimiterea setului in tie-break, unde Begu a detinut controlul si s-a impus, cu 7-2.

Begu joaca mai departe cu invingatoarea dintre Belinda Bencic si Krystina Pliskova.

Monica Niculescu a ajuns si ea in turul 3 dupa un succes in trei seturi la Shuai Peng din China, jucatoare pe care a invins-o in doua ore, cu 6-1, 3-6, 6-0.

Niculescu joaca in turul 3 cu americanca Coco Vandeveghe, cea care a eliminat-o in turul secund pe Carla Suarez Navarro, jucatoare de top zece mondial.



Victorie uriasa pentru Irina Begu dupa o revenire fabuloasa de la 0-5 in decisiv