Tenis

Victorie fara emotii pentru Simona Halep in primul meci de simplu din 2022. O va intalni pe Gabriela Ruse in turul 2 la Melbourne Summer Set 1

Sursă foto: https://twitter.com/WTARomania

A doua favorita la castigarea turneului WTA 250 de la Melbourne nu a stat prea mult la discutii cu Destanee Aiava, o jucatoare australiana clasata in prezent in afara topului 300 mondial.

Simona Halep s-a impus in doua seturi, cu 6-4, 6-2, la capatul unui meci incheiat dupa o ora si 18 minute.

Doar primul set a fost mai echilibrat, unul in care Halep a facut pasul decisiv printr-un break la zero obtinut in game-ul noua (5-4).

Halep a incheiat apoi setul cu un alt game adjudecat fara punct pierdut.

Setul al doilea a fost la discretia jucatoarei din tara noastra care s-a calificat fara emotii in turul secund, acolo unde o va intalni pe Gabriela Ruse.

Cele doua au facut pereche in proba de dublu la Melbourne, fiind invinse in prima runda

Simona Halep, declaratii la cald

“Nu am mai jucat din noiembrie, iar anul trecut a fost cel mai greu din cariera mea. Am venit in Australia si inseamna mult pentru mine sa castig astazi.

“Anul 2021 m-a ajutat putin sa ma linistesc, dar a fost greu sa stau 3-4 luni fara vreun meci oficial. Am revenit la finalul anului si ma simt bine.

“E o noua provocare maine, fiecare meci e diferit. Sper sa ma refac cat pot de bine”, a spus Simona Halep dupa victoria cu Destanee Aiava, scor 6-4, 6-2.



Victorie fara emotii pentru Simona Halep in primul meci de simplu din 2022. O va intalni pe Gabriela Ruse in turul 2 la Melbourne Summer Set 1