Tenis

Ungur si-a aflat adversarii la finala ATP Challenger

Adrian Ungur participa pentru al doilea an consecutiv la finala circuitului ATP Challenger de la Sao Paolo, dupa ce in 2012 a produs surpriza si a disputat finala. Turneul din Brazilia se disputa pe zgura intre 13 si 17 noiembrie.

Finalist in 2012, Ungur a fost repartizat in Grupa Verde alaturi de Teymuraz Gabashvili, Oleksandr Nedovyesov si Guilherme Clezar.

Jucatorul roman a castigat doua titluri Challanger in acest an, la Arad si Tunis, si spune ca va incerca sa se concentreze pe jocul sau pentru a-si apara punctele din 2012.

“Am amintiri placute de la acest turneu. Imi amintesc ca am fost ultimul jucator calificat si nu m-am asteptat sa ajung in finala. A fost, fara indoiala, un moment special pentru mine. Cand ai de aparat puncte exista o presiune suplimentara, dar voi incerca sa ma concentrez pe jocul meu”, a spus Ungur, informeaza site-ul ATP.

In cealalta grupa se vor intalni Filippo Volandri, Jesse Huta Galung, Alejandro Gonzalez si Andrej Martin.

Jucatorul care va reusi sa castige toate meciurile va pleca acasa cu 125 puncte in clasamentul mondial si un cec in valoare de 91.200 de dolari.



Ungur si-a aflat adversarii la finala ATP Challenger