Tenis

Ungur a ratat titlul la Brasov dupa ce a avut cinci mingi de meci

Jucatorul Adrian Ungur, cap de serie numarul 2, a pierdut finala turneului ATP Challenger de la Brasov în fata austriacului Andreas Haider-Maurer, în pofida faptului ca a beneficiat de cinci mingi de meci.

Ungur a câstigat primul set cu 6-3, iar în al doilea act a servit pentru meci la 5-3. De la 0-40 Maurer a întors scorul si a izbutit break-ul.

Austriacul a urmat la serviciu si Ungur a mai beneficiat de alte doua sanse de a închide partida.

Maurer a egalat scorul la seturi cu 7-5 si astfel s-a intrat în decisiv. Ungur a acuzat pierderea setului al doilea si s-a vazut repede condus cu 5-0.

Doua game-uri legate de român a reaprins sperantele în tribuna arenei Complexului Olimpia din Brasov, dar meciul s-a încheiat cu o scurta a lui Maurer pe care Ungur a trimis-o în plasa fileului.

La festivitatea de premiere directorul turneului, Dumitru Haradau, le-a promis spectatorilor brasoveni ca si în 2013 competitia va continua traditia începuta în urma cu 17 ani.

În alta ordine de idei, Marius Copil si Victor Crivoi s-au impus în finala editiei 2012 BRD Brasov Challenger. Dupa aproape doua ore de joc, românii au învins echipa Andrei Ciumac/Oleksandr Nedovyesov, scor 6-7(8), 6-4 14-12.



Ungur a ratat titlul la Brasov dupa ce a avut cinci mingi de meci