Tenis

Turneul Campioanelor: Simona Halep nu a confirmat inca participarea

Presa din Spania scrie marti ca doar patru jucatoare au confirmat pana acum prezenta la Turneul Campioanelor de la Singapore (20-26 octombrie). Simona Halep nu este printre ele.

"Saharapova, Kvitova, Radwanska si Wozniacki sunt cele patru care au confirmat prezenta la Turneul din Singapore", scrie siteul spanol vavel.com.

La capitolul "dubii" sunt trecute Serena Williams, Simona Halep, Ana Ivanovic si Eugenie Bouchard. Ele sunt calificate, dar au avut probleme fizice recente.

[news-110018]

Grupele de la Singapore vor fi anuntate in aceasta saptamana. Primele doua jucatoare din top, Serena Williams si Maria Sharpova vor fi repartizate in grupe diferite, iar restul celor sase nume ramase in urne - printre care si Halep - vor fi trase la sorti.

In cazul in care Serena va lipsi, locul ei de cap de serie va fi luat de Kvitova, iar in turneu va intra rezerva Kerber. In acest caz, Halep ar putea avea noroc daca ar pica in grupa Petrei Kvitova. Pentru doar o saptamana, Halep a ratat sansa de a putea fi cap de serie, deoarece va cadea pe locul 4 chiar la inceput de turneu.

La Turneul Campioanelor, in cele doua grupe de cate patru jucatoare se joaca fiecare cu fiecare, un total de trei meciuri de fiecare. Primele doua clasate din fiecare grupa se califica in semifinale, ultimele doua sunt eliminate.

Departajarea se face in grupe dupa cele mai multe victorii. In caz de egalitate, se trece la numarul mai mare de game-uri castigate.



Turneul Campioanelor: Simona Halep nu a confirmat inca participarea