Tenis

Tiriac despre Serena: “Cu tot respectul, are 36 ani si 90 kg”

Ion Tiriac a declarat ca-si doreste altceva pentru tenisul feminin si a dat-o exemplu pe Serena Williams.

Tiriac a vorbit pentru publicatia germana Bild in calitate de propietar al turneului de la Madrid si a spus ca tenisul feminin duce in acest moment lipsa de personalitati.

“Cu tot respectul, are 36 ani si 90 de kilograme. As vrea altceva pentru tenisul feminin”, a spus Tiriac atunci cand a fost intrebat despre Serena Williams si revenirea acesteia in circuit dupa nasterea primului copil.

In alta ordine de idei, Tiriac a atins din nou sensibilul subiect al egalitatii premiilor intre baieti si fete in tenisul mondial.

“Asa se intampla cand amesteci afacerile cu politica. Organizez turneul de la Madrid cu aceleasi premii la masculin si feminin, dar veniturile de la feminin sunt 25%. Baietii ma intreaba Ion, cat timp mai platesti fetele din banii mei?”, a mai spus Tiriac.

Omul de afaceri nu vede cu ochi buni nici decizia lui Roger Federer de a nu concura in turneele pe zgura si face o comparatie cu pilotul Lewis Hamilton din Formula 1.

“Nu cred ca abordarea lui este corecta. Cum ar fi daca si Hamilton si-ar alege cursele in care concureaza”, a opinat Tiriac.

Turneul de la Madrid debuteaza pe 4 mai.



Tiriac despre Serena: “Cu tot respectul, are 36 ani si 90 kg”