Tenis

Tecau si Rojer pierd cu fratii Bryan dupa ce i-au avut in mana si rateaza semifinalele

Pentru a patra oara in acest sezon si a treia oara in super tie-break, perechea Horia Tecau/Jean-Julien  Rojer a pierdut in fata fratilor americani Bob si Mike Bryan.

De aceasta data infrangerea a venit chiar la Turneul Campionilor din Londra, unde americanii nu traverseaza cea mai buna forma a lor.

Tecau si Rojer s-au impus in primul set la tie-break, cu 7-4 in jocul decisiv, dupa ce au revenit de la 0-2 si 2-4.

In debutul setului secund perechea romano-olandeza a reusit break-ul si a condus cu 3-1, scor care le acorda prima sansa la obtinerea victoriei.

Au urmat nu mai putin de cinci game-uri la rand din partea americanilor, trei dintre acestea la zero, printre care si un break fara punct pierdut.

Astfel s-a ajuns in super tie-break, unde Tecau si Rojer au avut de asemenea prima sansa dupa ce au condus cu 4-0. Ar fi putut avea chiar 5-0, dar Tecau a anticipat gresit o minge pe care nu a atacat-o crezand ca iese afara, numai ca aceasta a prins terenului.

De acolo fratii Bryan au inceput cursa de recuperare si au castigat in final cu 10-6.

Tecau si Rojer nu mai au nicio sansa la calificarea in semifinale dupa ce cuplul Lukasz Kubot/Robert Lindstedt (Polonia/Suedia), cap de serie numarul 8, a castigat meciul cu Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia).



Tecau si Rojer pierd cu fratii Bryan dupa ce i-au avut in mana si rateaza semifinalele