Tenis

Tatal lui Djokovic loveste in Nadal si Federer. Ce-i raspunde spaniolul

Srdjan Djokovic, tatal liderului mondial Novak Djokovic, a acordat un interviu presei locale din Belgrad in care I-a criticat dur pe Rafael Nadal si Roger Federer, doi dintre rivalii cei mai de seama ai fiului sau.

"Nadal a fost cel mai bun prieten cat timp castiga. Atunci cand lucrurile s-au schimbat, nu mai erau prieteni. Acesta nu este fair-play", a acuzat tatal lui Djokovic intr-un interviu publicat de ziarul sarb Kurir. 

De critica lui Djokovic senior nu a scapat nici Federer, despre care Srdjan spune ca “poate ca este inca cel mai bun tenisman din istorie, insa ca persoana este exact contrariul".

Singurul dintre adversarii de top aflat pe placul lui Srdjan este britanicul Andy Murray, cel care l-a invins pe Novak Djokovic in finala de la Wimbledon din acest an.

“Sunt adversari mai mult decat corecti si sunt sigur ca, dupa incheierea carierelor lor, vor fi mari prieteni", a mai spus tatal lui Djokovic.

Primul care a reactionat la interviul lui Srdjan a fost Rafael Nadal, spaniolul transmitandu-i acestuia ca intre el si Novak Djokovic intotdeauna a fost o relatie bazata pe respect.

“Relatia mea cu Novak a fost mereu buna si asa va fi in continuare. Am pierdut multe meciuri in fata lui, si el contra mea de asemenea, dar niciodata nu am avut nicio problema. Fiecare poate avea ce opinie doreste si nu vreau sa raspund nimanui, cu atat mai putin fara a asculta direct respectivele declaratii”, a spus Nadal



Tatal lui Djokovic loveste in Nadal si Federer. Ce-i raspunde spaniolul