Tenis

Simona Halep: "Turneul de la Roma este unul special pentru mine"

Jucatoarea Simona Halep va participa in aceasta saptamana la turneul WTA Premier 5 de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de 2.7 milioane de dolari, turneu unde in 2013 a inceput practic ascensiunea spre al doilea loc in clasamentul mondial si cele 11 titluri obtinute la simplu.

Pana la turneul de la Roma din 2013 Halep avea in palmares 53 de victorii si 64 de infrangeri in circuitul mondial.

De la acel moment de cotitura si pana in prezent jucatoarea noastra a acumulat 115 victorii si a suferit doar 28 de infrangeri, ceea ce arata cresterea formidabila.

Halep nu a uitat de Roma 2013 si isi aminteste cu placere de acea editie care practic a propulsat-o in elita tenisului feminin.

“Aici am inceput sa joc la alt nivel si am inceput sa urc in clasamentul mondial”, a declarat Halep inaintea turneului din acest an.

Calificata direct in turul secund la Roma, Halep este constienta ca trebuie sa regleze din mers anumite aspecte ale jocului ei.

“Am pierdut devreme la Madrid, dar sunt bine. Trebuie sa muncesc mai mult pentru a rezolva unele probleme", a mai spus Halep.

Jucatoarea noastra isi va afla in cursul zilei de luni adversara din turul doi de la Roma, aceasta urmand a se decide intre americancele Varvara Lepchenko si Alison Riske.



Simona Halep: "Turneul de la Roma este unul special pentru mine"