Tenis

Simona Halep s-a inclinat rusinos in fata chinezoaicei Shuai Zhang

Pentru a doua oara in acest an Simona Halep pierde fara drept de apel in fata chinezoaicei Shuai Zhang, insa esecul de la Beijing va ramane in palmaresul jucatoarei noastre ca unul dintre cele mai usturatoare si neverosimile totodata.

Zhang a spulberat-o pe Halep, putem spune asa fara sa exageram deloc, cu 6-0, 6-3, in, atentie, 58 de minute. Aceasta in conditiile in care primul set s-a incheiat dupa doar 19 minute!

Interval de timp in care Halep nu a reusit decat noua puncte, n-a avut nicio sansa de break si a cedat propriul serviciu de trei ori.

Halep a inceput setul al doilea cu un break si a condus pana la 3-2, cand si-a pierdut serviciul de la 40-15.

Practic de la 3-1 avantaj in setul secund Halep a pierdut cinci game-uri la rand, printre care si un game la zero pe propriul serviciu, iesind in optimi de la Openul Chinei.

La inceputul anului Halep pierdea la fel de surprinzator in fata lui Shuai Zhang in chiar primul tur la Australian Open, iar chinezoaica de 27 ani ajungea pana in sferturi. Acolo era eliminata de Johanna Konta, tocmai jucatoarea pe care o va intalni la Beijing in aceeasi faza a competitiei.

Pentru Simona Halep a fost ultimul turneu inaintea participarii la Turneul Campioanelor din Singapore pentru al treilea an consecutiv.



Simona Halep s-a inclinat rusinos in fata chinezoaicei Shuai Zhang