Tenis

Simona Halep pusa in dificultate la Montreal. A picat testul la franceza!

Sursă foto: https://twitter.com/Simona_Halep/

Ajunsa la Montreal, in Canada, pentru primul ei turneu dupa accidentarea suferita in urma cu trei luni, Simona Halep a avut parte de un moment stanjenitor la conferinta de presa.

“Cred ca voi invatati franceza la scoala in Romania, nu-i asa?”, a fost intrebata Simona Halep intr-o conferinta de presa.

“Da…dar eu nu sunt deloc buna (n.r. – la franceza). Nu pot spune nimic in franceza! In afara de “merci beaucoup” (n.r. – multumesc mult)”, a declarat Halep, relateaza publicatia lapress.ca

In alta ordine de idei, Halep a vorbit si despre accidentarea care a fortat-o sa rateze cele mai importante obiective din acest an.

“Sunt putin ingrijorata de aceasta accidentare, deoarece a fost foarte profunda si este periculos sa recidiveze repede.

“Ma simt complet recuperata si sunt increzatoare ca ma voi simti bine, dar trebuie sa joc mai intai un meci inainte pentru a putea spune mai multe”, a spus Halep.

In continuare, aceasta sustine ca nu are nicio asteptare la turneul de la Montreal, obiectivul pe termen scurt fiind acela de a ramane in picioare la primul meci.

“Este foarte greu sa am vreo asteptare de la acest turneu. Vreau doar sa raman sanatoasa, sa pot face tot posibilul pe teren si sa castig primul meci.

“Sunt aici pentru a vedea cum va rezista corpul meu si la ce nivel pot juca dupa aceasta pauza”, mai spune Halep.

Iesita oficial din topul 10 mondial dupa mai bine de sapte ani, Halep este favorita 6 la Montreal si are primul tur liber.

Aceasta o va intalni in turul secund pe invingatoarea dintre Danielle Collins si Jill Teichmann.

Collins tocmai a castigat turneul de la San Jose si e mare favorita in fata elvetiencei pe care o va intalni in runda inaugurala de la Montreal.



Simona Halep pusa in dificultate la Montreal. A picat testul la franceza!