Tenis

Simona Halep in 2015: cel mai bun si cel mai rau scenariu

Sezonul 2015 al Simonei Halep este pe punctul de a incepe. Toata lumea se intreaba ce va face in acest an, daca va merge mai bine sau mai slab fata de ceea ce a facut anterior. Iata care ar fi cel mai bun si cel mai rau scenariu.

Simona Halep in 2014
Meciuri: 46 de victorii, 16 infrangeri
Premii: 4,5 milioane de dolari
Loc WTA: 3
Cea mai intalta pozitie WTA: 2
Varsta: 23 de ani
Titluri: 2
Grand Slam: finala Roland Garros, semifinala Wimbledon, sfert de finala Australian Open, tur 3 US Open
?Contra Top 10, in cariera:
?

Cel mai bun scenariu
Halep a avut suisurile si coborasurile sale in 2014, dar dupa ce a invins-o pe Serena Williams in grupele de la Singapore si a ajuns in finala, ea ar trebui sa abordeze noul sezon cu mare incredere, in ciuda infrangerii cu 6-3 6-0 in finala de la Turneul Campioanelor. Daca va juca cu incredere, va fi printre favorite la toate turneele de Mare Slem, in special pe zgura de la Paris.

Cel mai rau scenariu
Nu mai lucreaza cu Wim Fissete, cel care a ghidat-o in 2014. Adevrsarele sale au inceput sa o cunoasca si sa isi faca o strategie contra ei. Daca Halep va avea aplecarea tactica sa raspunda pe masura, ramane de vazut.

Concluzie
Halep trebuie sa arate mai departe cat si cum isi poate impune jocul sau natural in fata puterii din tenisul actual. Daca se va misca la fel ca pana acum si va lovi bine, va reusi sa se mentina pe termen lung.



Simona Halep in 2015: cel mai bun si cel mai rau scenariu