Tenis

Cu cine va juca Simona Halep în primul tur la turneul WTA 125 de la Paris. Ghinion pentru fosta lideră mondială

Sursă foto: https://twitter.com/kenmckinnon13

Simona Halep revine pe teren în această săptămână cu ocazia turneului Trophee Clarins de categorie inferioară.

Beneficiara unui wild card din partea organizatorilor, Simona Halep a fost repartizată în partea superioară a tabloului de 32 de poziții, având șansa să o întâlnească pe principala favorită Emma Navarro din Statele Unite încă din optimi.

Navarro ocupă locul patru într-o ierarhie a victoriilor obținute în acest an, cu 24 de succese în cele 34 de meciuri jucate. Doar Elena Rybakina, Iga Swiatek și Danielle Collins o devansează pe americancă.

Pentru a ajunge la confruntarea cu Navarro, una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit la ora actuală, Halep trebuie să treacă mai întâi de McCartney Kessler, de asemenea din Statele Unite.

O jucătoare în vârstă de 24 de ani care ocupă în prezent locul 123 în clasamentul WTA.

Simona Halep a revenit în luna martie după suspendarea pentru dopaj și a disputat un singur meci, pierzând în primul tur la Miami Open contra Paulei Badosa.

Halep a ratat apoi două turnee la care primise invitație, Oeiras (WTA 125) și Madrid (WTA 1000) din cauza faptului că nu era pregătită fizic.Cu cine va juca Simona Halep în primul tur la turneul WTA 125 de la Paris. Ghinion pentru fosta lideră mondială