Tenis

Simona Halep, foarte afectata de moartea jucatoarei britanice

Simona Halep a povestit la cateva ore dupa ce a debutat cu dreptul la turneul WTA de la Madrid modul in care a castigat partida cu jucatoarea germana cu nume latin Julia Goerges, dar si un moment care dimineata a dat-o peste cap.

"Azi a fost un meci excelent pentru mine, un inceput bun. Am jucat foarte bine si am servit destul de bine. A fost un meci rapid, dar nu a fost usor pentru ca Julia este o jucatoare buna. Cred ca a facut mai multe greseli decat mine in punctele importante. Si dupa aceea am trecut la control", a spus Halep.

"Seara trecuta am fost cu echipa mea sa luam o masa in oras. Fratele meu a fost cu mine putin, dar dupa aceea a plecat la un meci al lui Real Madrid. El locuieste in Romania, dar nu ca mine in Bucuresti, ci in Constanta cu parintii mei".

[news-106692]

"Eu nu am putut sa ma duc la meciul lui Real pentru ca aveam si eu meci azi. Insa asa cum am spus imi traiesc momentele aici pentru ca este turneul meu favorit Mancarea este foarte buna, dar trebuie sa fii atent pentru ca poti sa iei usor kilograme in plus".

"Acum astept momentul ceremoniei in amintirea Elenei Baltacha (n.r. jucatoarea britanica moarta de cancer la varsta de 30 de ani). Am aflat despre acest lucru la micul dejun. Mi-a spus antrenorul si nu am mai putut manca. A fost un moment foarte greu pentru mine, a murit recent si matusa mea de cancer la san si apoi de ficat, asa ca este un moment dureros pentru mine. Dar trebuie sa acceptam totul in viata si sa stam puternici".

[news-106678]



Simona Halep, foarte afectata de moartea jucatoarei britanice