Tenis

Simona Halep dezvaluie marele regret din 2014

Simona Halep nu isi poate scoate din cap un meci din 2014 si a vorbit despre el, explicand si acum cum au stat lucrurile. 

"Nu m-am asteptat sa ajunga pana in finala la Turneul Campioanelor. A fost un turneu deosebit pe care nu il voi uita niciodata, am avut meciuri foarte bune impotriva unor jucatoare de top. A contat foarte mult pentru experienta si increderea mele.Am avut niste nemultumiri din punct de vedere emotional. Am fost prea emotiva in finala. Pot sa zic ca nu am fost pregatita ca sa incep un nou meci cu Serena", a spus Simona Halep la Dolce Sport.

Declaratia sa de mai sus este, insa, incompleta, pentru ca dupa meci ea a recunoscut ca "i-a cazut mana". Se poate citi printre randuri ca Halep regreta modul in care a abordat in general faza finala de la Singapore.

[news-110315]

Simona Halep si-a facut singura viata grea la Turneul Campioanelor. Sfatuita de toata lumea, inclusiv de fostul antrenor Win Fissette, sa nu forteze in ultimul  meci din grupe, cel cu Ana Ivanovic, ca sa isi pastreze fortele pentru semifinala si finala, dar sa evite calificarea Serenei Williams pe care o batuse anterior, romanca nu a ascultat.

A jucat un meci greu si lung in trei seturi cu Ivanovic, dintre care unul din tie-break. Setul castigat de Halep cu Ivanovic a adus-o in semifinale pe Serena Williams, altfel eliminata. Americanca s-a calificat apoi in finala, la fel ca si Halep, numai ca jucatoarea noastra nu a mai putit nici fizic si nici psihic, ratand trofeul suprem la Turneul Campioanelor.

[news-110297]



Simona Halep dezvaluie marele regret din 2014