Tenis

Simona Halep despre participarea la Transylvania Open: “Ar fi grozav sa castig titlul aici”

Sursă foto: https://twitter.com/TransylvaniaOpn/

Dubla castigatoare de Grand Slam, Simona Halep evolueaza din nou acasa, la turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca, o competitie care se desfasoara din pacate fara spectatori in contextul pandemic delicat de la noi din tara.

Simona Halep a ajuns duminica seara la Cluj-Napoca si se pregateste pentru meciul cu Elena-Gabriela Ruse din primul tur.

Halep vine de la Moscova, unde a ajuns in fata sferturilor de finala, dupa ce a legat doua victorii, o raritate in perioada post accidentare.

“Ar insemna mult sa castig trofeul aici, tinand cont de conditii si de ce s-a intamplat anul acesta, ar fi grozav sa castig titlul, dar este foarte departe. O sa iau meci cu meci si, daca asta se va intampla, va fi o uriasa performanta.

“A fost un an greu cu siguranta, cu accidentarile pe care le-am avut, m-am zbatut destul de mult si acum incerc sa revin, sunt bucuroasa pe teren, sunt bucuroasa ca pot juca, sunt sanatoasa din nou.

“Pozitiv este faptul ca pot in final sa joc cateva turnee, cateva meciuri, bineinteles ca nu este usor sa revii dupa o accidentare, am stat trei, patru luni fara niciun meci oficial, inca ma lupt, dar sunt super-increzatoare ca anul viitor va fi mai bine si din acest an iau doar partea pozitiva ca inca imi place tenisul si inca ma bucur sa fiu pe teren.

“Acum ma simt bine, ma simt destul de stapana pe ceea ce simt, stapana pe felul meu de a fi si merg cu incredere la meciuri acum, indiferent de rezultat, imi place ca am sansa la un bonus, de a mai juca cateva meciuri anul acesta”, a declarat Simona Halep intr-o conferinta de presa la Transylvania Open de la Cluj-Napoca.

Halep va juca abia miercuri cu Ruse meciul din primul tur la turneul WTA 250.



Simona Halep despre participarea la Transylvania Open: “Ar fi grozav sa castig titlul aici”